چهارشنبه, 01 شهریور 1396
تحصيلات تكميلى دانشگاه آزاد اسلامى مشهد
ساختمان مركزى دانشگاه آزاد اسلامى مشهد

معاون پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات نسبت به برخی از مجلات علمی و پژوهشی و ISI نامعتبر که در ازای دریافت مبالغی اقدام به چاپ مقالات علمی می کنند، هشدار داد.

دكتر  محمد حسین مدرسی با بیان اینکه متأسفانه برخی از دانشجویان به دلیل عدم اطلاع از اعتبار مجلات، اقدام به چاپ مقالات خود در- نشریات نامعتبر می کنند، گفت: دریافت تسهیلات، پرداخت جایزه چاپ مقالات، دفاع و تسویه حساب پژوهشی تنها در صورت چاپ در مجلات معتبر قابل ارائه است.

وی به بخشنامه شماره ۲۲۵۹۸ مورخ ۸ تیرماه سال ۹۴ از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مبنی بر عدم پذیرش مجلات نامعتبر برای انجام امور پژوهشی اشاره کرد و افزود: به منظور سهولت دانشجویان در شناخت مجلات نامعتبر علاوه بر فهرست قبلی اعلام شده از سوی معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، جدیدترین فهرست این مجلات در جدولی به شرح ذیل می باشد که البته بر جداول گذشته افزون می شود.

جدول نشریات نامعتبر علمی جديد دانشگاه آزاد