پنج شنبه, 02 آذر 1396
تحصيلات تكميلى دانشگاه آزاد اسلامى مشهد
ساختمان مركزى دانشگاه آزاد اسلامى مشهد

دکتر حسین‌زاده لطفی مطرح کرد:

برنامه‌های معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه تحصیلات تکمیلی

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، اصلاح هرم جذب هیئت علمی و اخذ مجوزهای لازم برای رشته‌های تحصیلات تکمیلی را از برنامه‌های آتی این معاونت اعلام کرد.

دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی در گفتگو با آنا، درباره تاثیر تغییرات مدیریتی صورت‌گرفته در روند کاری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تغییرات ناشی از طرح‌ های تجمیع که از راس دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده، بسیار کارآمد است. یکی از برنامه‌های اجرایی حذف فرایندهایی مثل مکاتبات زائد اداری است. این روند از راس تا جزئی‌ترین قسمت‌های دانشگاه را دربرمی‌گیرد و موجب می‌شود تمام کارها اعم از کلی و جزئی سریعتر از گذشته انجام شوند.

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در همین باره ادامه داد: یکی دیگر از تاثیرات مثبت طرح تجمیع 2 کاهش هزینه‌هاست که به افزایش سطح کیفی دانشگاه کمک شایانی می‌کند.

حسین‌زاده لطفی هم چنین درباره برنامه‌های آتی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی بیان کرد: مطالعات کاملی در این زمینه آغاز شده، اما مشخصا کار اصلی ما در حوزه جذب هیئت علمی، اصلاح فرآیند‌ها و تفویض اختیار به استان‌هاست.

وی با تاکید براینکه «این حوزه ها، نیاز به صرف توان،‌ زمان و فعالیت بیشتری دارد» افزود: اصلاح هرم جذب هیئت علمی بیشترین تمرکز را نیاز دارد، زیرا توسعه تحصیلات تکمیلی در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی و جزو الویت‌های اصلی دانشگاه است.

حسین‌زاده لطفی درباره برنامه‌های دیگر معاونت آموزشی نیز خاطر نشان کرد: اخذ مجوز‌های لازم برای رشته‌های ارشد و دکتری و توسعه تحصیلات تکمیلی با رویکرد تخصصی نیز جزو مهم‌ترین برنامه‌های معاونت آموزش محسوب می شود.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: هرچه مسئولیت مدیر در یک سیستم بیشتر باشد کار سخت‌تر است، اما آنچه باعث انگیزه و افزایش تلاش می‌شود این است که همگی ما فرزند دانشگاه آزاد اسلامی هستیم. بنده از فارغ‌‌التحصیلان همین دانشگاه هستم و رشد و پیشرفتم در همین سیستم اتفاق افتاده است. بنابراین تمام تلاشم را برای اعتلای این مجموعه خواهم کرد.